The Storage Professionals
Taal:
Nederlands
Nederlands Deutsch

Premier support

Als uw IT-landschap de belangrijkste schakel in uw organisatie is, werkt u ongetwijfeld met de allerbeste IT-experts. Toch heeft ook u ondersteuning nodig. Omdat u tijdelijk te maken heeft met onderbezetting, omdat uw medewerkers te druk zijn of simpelweg omdat uw organisatie niet 24 uur per dag support kan leveren...

Premier Support van The Storage Professionals is dan de oplossing. Wij gaan verder waar u stopt. Onze specialisten zijn niet alleen de besten in hun vak, maar zij zijn ook altijd bereikbaar voor problemen of vragen.

Als u kiest voor onze Premier Support bieden wij u ook onze E-MMaaS dienst aan. Dat houdt in dat wij alles continu managen en monitoren zodat u maximale uptime en minimale downtime heeft. In het geval van een storing wordt er direct door ons gereageerd.

The Storage Professionals Premier Support staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar in het geval van een storing en voor technische vragen. U kunt ons op de volgende manieren bereiken:
 
Telefonisch   +31 85 3033664
Via e-mail   support@thestorageprofessionals.nl
 

Uw probleem is onze prioriteit

Als u kiest voor Premier Support van The Storage Professionals, dan krijgt u een vast aanspreekpunt. U wordt altijd geholpen door ervaren en gecertificeerde technici die volledig op de hoogte zijn van uw producten en infrastructuur. Uw probleem is onze prioriteit en onze professionals doen er dan ook alles aan om u zo snel en vakkundig mogelijk van dienst te zijn.

Premier Support op basis van uw wensen

Ben u geïnteresseerd in Premier Support van The Storage Professionals? Wij gaan graag een gesprek met u aan om te kijken wat uw wensen zijn, met welke producten u werkt en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. De afspraken die u met ons maakt, worden vastgelegd in een duidelijke overeenkomst. U weet zo precies wat u van ons mag verwachten en wij bieden u de garantie dat wij u maximaal ondersteunen. Maak meteen een vrijblijvende afspraak met The Storage Professionals door hieronder uw gegevens in te vullen.


Wilt u meer informatie?