The Storage Professionals
Taal:
Nederlands
Nederlands Deutsch

Over ons

Professionals op het gebied van storage. Dat is, zoals onze naam al duidelijk maakt, wat wij van The Storage Professionals zijn. Ons bedrijf is opgericht in 2013 door Ronald Buffing, Marcel Funke en Niels van Dijk. Ronald startte in 2010 zijn Storage Support.EU. Ruim drie jaar later sloot hij zich aan bij Marcel en Niels van ConoScenza, een organisatie gespecialiseerd in het leveren van IT-oplossingen. Het drietal sloeg de handen ineen om hun gezamenlijke droom invulling te geven: dé trusted advisor en partner in oplossingen op het gebied van IT zijn. 

Onze missie

Een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van organisaties door ervoor te zorgen dat hun medewerkers altijd en overal hun werk kunnen doen door het overbrengen en ontsluiten van informatie. Dit doen wij door het inzetten van Enterprise oplossingen en diensten die we leveren vanuit een Cloud of Private Cloud.

Onze visie

The Storage Professionals heeft als doel om tot de top-10 van Nederlandse storage bedrijven te behoren. Dat doel krijgt gestaag vorm en we zijn trots op de resultaten die we bereikt hebben. Echter, we weten ook dat er nog veel uitdagingen liggen en dat wij ons als bedrijf moeten blijven ontwikkelen én bewijzen in deze dynamische, maar soms ook ondoorzichtige markt.

Een geheel eigen manier van werken

De rol van storage in datacenter oplossingen wordt steeds belangrijker. Daar spelen wij uiteraard op in met ons uitgebreide dienstenaanbod, maar dan wel op een geheel eigen manier. Zo zetten wij hoog in op korte en kostenefficiënte projecten en oplossingen. Onze professionals doen er tijdens het traject bovendien alles aan om hun kennis en expertise aan de opdrachtgever over te dragen. Zo maken wij onszelf snel misbaar, maar we zijn er van overtuigd dat klanten dankzij deze werkwijze een lange termijn relatie met ons aangaan. Onze overtuiging is dan ook: 'Om te vermenigvuldigen, moet je kunnen delen'.