The Storage Professionals
Taal:
Nederlands
Nederlands Deutsch

Managed services

Wilt u volledig ontzorgd worden op het gebied van storage? Geen omkijken meer hebben naar uw (primaire) storage omgeving, back-ups en uitwijktesten? The Storage Professionals is u hierbij graag van dienst. Wij kunnen u op elk gebied ondersteunen met onze managed services zodat u zich volledig op uw eigen werk kunt richten, zoals met onze E-DRaaS, E-MMaaS, E-BaaS en E-SaaS oplossingen.

Laat uw IT-afdeling uitstekend functioneren

IT-landschappen worden steeds complexer. Zo ook het IT-landschap van uw organisatie. Het kan u veel moeite kosten om in control te blijven. En dat is meer dan logisch. De informatietechnologie ontwikkelt zich immers in een hoog tempo. Toch moet uw IT-afdeling, één van de belangrijkste schakels binnen uw bedrijf, uitstekend functioneren. De vraag is natuurlijk hoe u dit het beste kunt doen.

De oplossing: een partnership met The Storage Professionals

De oplossing? Een partnership met The Storage Professionals. Wij noemen dit bewust een partnership omdat we niet geloven in outsourcing. Door samen te denken én te doen, kunnen wij onze diensten naadloos laten aansluiten op uw organisatie. Natuurlijk bepaalt u zelf in welke mate u door ons ondersteund wilt worden. Heeft u tijdelijk meer of juist minder hulp nodig, dan passen wij dit meteen voor u aan. Onze flexibele diensten zijn van de zogenoemde Enterprise-class. Dit houdt in dat zij van hoge kwaliteit zijn. The Storage Professionals garandeert u dat er daarbij gebruik wordt gemaakt van de juiste techniek en u ontvangt van ons heldere rapportages die u altijd inzicht geven in uw situatie.

Contact The Storage Professionals

Wilt u gebruik maken van onze managed services? Een partnership aangaan met The Storage Professionals? Vul dan uw gegevens hieronder in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer informatie?