The Storage Professionals
Taal:
Nederlands
Nederlands Deutsch

Sander Biemans

Sinds 2001 ben ik met veel plezier en passie werkzaam in diverse rollen in de ICT, maar altijd in de hoek van beheer, ontwerp en implementatie. Ik geloof in een kwalitatief goede integrale oplossing voor de klant. De functionele wens van de klant dient vervuld te worden en niet alleen door een technisch product op te leveren. De verwachtingen moeten overeenkomen. Alleen op die manier kun je een succesvolle langdurige relatie opbouwen met je werkgever en met de klant. Dit is ook iets dat The Storage Professionals nastreeft en dat heeft mij doen besluiten samen met The Storage Professionals en hun klanten een succesvolle, leuke en goede dienstverlening neer te zetten.

Sinds 2005 heb ik mij gespecialiseerd in backend Enterprise infrastructuren met een specialisatie in EMC (Block Based) storage en VMware virtualisatie. Ik ben dan ook gecertificeerd in o.a. EMC CLARiiON/VNX en VMware VCP 4 en 5. Daarnaast liggen mijn specialisaties bij Disaster Recovery, High Availability en Performance troubleshooting. Na jarenlang lokale en remote Microsoft vestigingen/omgevingen te hebben beheerd (monitoring, troubleshooting, migraties en implementaties), heb ik een aantal jaar in dienst van een andere ICT dienstverlener veel bij klanten (Healthcare, Industry en Government sector) implementatie projecten, upgrades en (performance) troubleshooting gedaan. In deze functie ben ik met een grote hoeveelheid technologieën in aanraking gekomen waardoor ik mij nieuwe technologieën snel eigen maak. Naast specialist op EMC en VMware producten, ben ik ook een generalist die werkzaam is binnen ICT vanuit meerdere invalshoeken (eindklant, partner/leverancier, detachering). Zo zorg ik ervoor dat waar ik mee bezig ben altijd past in het grotere geheel.

Voor mijn laatste werkgever, voordat ik bij The Storage Professionals begon, heb ik voor de nieuwbouw van een nieuw ziekenhuis een “Twin” datacenter oplossing ontworpen, gebouwd en in beheer genomen. Opgebouwd rond EMC VNX7500 en Mirrorview Synchroon, VMware vSphere5, vCenter, Operations Manager, Site Recovery Manager en HP C7000 Enclosure en Blade producten. Vanuit dit project heb ik bijgedragen aan het verder professionaliseren van de ICT beheerprocessen zoals Incident, Change, Problem Management en Service Level Agreements.