The Storage Professionals
Taal:
Nederlands
Nederlands Deutsch

Martijn Boele

Mijn specialisaties liggen bij storage algemeen, Solaris ZFS, NetApp 7-mode, NetApp Cluster-Mode, analyzing performance issues, finetuning en monitoring. Voorheen werkte ik voor een partij die zich bezighield met oplossingen voor MKB zorg/educatie waar ik me voornamelijk bezighield met Storage en Virtualisatie, maar daarnaast ook met Linux en Microsoft arsenaal. Aangezien mijn ambities bij storage en virtualisatie liggen ben ik bij The Storage Professionals absoluut aan het juiste adres. Naast perfecte arbeidsvoorwaarden, biedt The Storage Professionals mij de mogelijkheid te groeien waar ik dat wil. Om dit te verspoedigen bieden ze me uitermate geschikte projecten en ondersteuning zodat ik mij verder kan ontwikkelen.

Qua certificeringen ben ik momenteel bezig met NetApp Cluster-Mode en ik ben reeds in bezit van 7 Mode NCDA, Linux LPI 101/102, Microsoft 2008R2 MCITP en VCP5. Naast storage ambities houd ik me ook graag bezig met virtualisatie platformen zoals VMware, XEN en zelfs KVM. Op het gebied van Linux heb ik me gespecialiseerd in Red Hat/CentOS/SLES/openSUSE en monitorproducten zoals Zabbix/PRTG/Nagios. Qua firewalling heb ik kennis in huis van pfSense/FortiGate/NetScreen.

Momenteel ben ik werkzaam bij een klant met een Clustered NetApp omgeving gebaseerd op FAS6280. Hier beheer ik samen met het team een tiental NetApps, verantwoordelijk voor performance/continuance.

Hiervoor heb ik tientallen 7-mode systemen uitgerold, denkend aan 2020/2220 systemen en een 3220 HA cluster waarbij gemengd gebruik van NFS/CIFS/ISCSI. Daarnaast heb ik me beziggehouden met het configureren en ontwerpen van failover en disaster recovery oplossingen gebaseerd op verscheidene tools, waaronder NetApp SnapMirror/SnapVault techniek. Daarnaast heb ik ook tientallen VMware clusters uitgerold met SMVI/Veeam Backup oplossingen en implementaties van Microsoft omgevingen denkend aan AD/Exchange/Terminal Servers/SCCM.