The Storage Professionals
Taal:
Nederlands
Nederlands Deutsch

Erna Schonagen

The Storage Professionals staat voor een hecht team van specialisten die klanten volledig kunnen ontzorgen op het gebied van storage. Ik ben trots dat ik onderdeel ben van deze unieke organisatie!
Vanaf het moment van oprichting ben ik betrokken geweest bij The Storage Professionals. Als Office Manager bied ik ondersteuning aan de professionals in de ruimste zin van het woord. Dit houdt in dat mijn collega’s bij mij terecht kunnen met hun vragen aangaande alle zaken die zich achter de schermen afspelen. Echter, niet alleen de medewerkers zijn welkom met hun vragen! Vier dagen per week ben ik ook bereikbaar voor onze klanten.
 
Vanuit mijn werkervaring, punctualiteit en gedrevenheid probeer ik zorg te dragen voor een betrouwbare, goed functionerende backoffice van dit jonge en ambitieuze bedrijf. Mijn krachten zijn het regelen en ordenen van zaken. Dankzij het feit dat mijn werkzaamheden dagelijks verschillen, is mijn werk erg uitdagend. Bovendien vind ik het prettig om bij een bedrijf te werken met gemotiveerde en ambitieuze mensen; dat houdt je scherp.