The Storage Professionals
Taal:
Nederlands
Nederlands Deutsch

EMC VSPEX BLUE

Uw infrastructuur is nog steeds complex. Ondanks de beloftes vanuit de markt dat IT steeds eenvoudiger zal worden met o.a. de nieuwste cloudoplossingen. Bovendien mist u schaalbaarheid met de steeds hogere eisen op het gebied van capaciteit en prestaties.
 
Zijn deze situaties voor u van toepassing? Dan is dit het moment voor u om te kiezen voor de eenvoud van EMC VSPEX BLUE.
 
EMC VSPEX BLUE is een oplossing die compute, networking, storage en virtualisatie verenigt in één appliance systeem. Dit systeem is eenvoudig te installeren, omdat het daadwerkelijk één systeem is dat vanuit één partij wordt ondersteund: binnen 15 minuten is uw EMC VSPEX BLUE up and running. EMC VSPEX BLUE is dan ook een zeer flexibele en schaalbare totaaloplossing. Bovendien is het als cloud infrastructuur bouwsteen eenvoudig te integreren met uw private en public cloud. The Storage Professionals is de aangewezen partner om u te assisteren bij de transitie van uw infrastructuur naar de private/public cloud.
 
Wilt u zelf de eenvoud van EMC VSPEX BLUE ervaren? The Storage Professionals kan u door middel van een ‘Do-it-yourself Demo’ laten zien hoe eenvoudig het is om EMC VSPEX BLUE te configureren en te beheren. Laat in onderstaand formulier uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
Voor meer informatie over de technische specificaties van EMC VSPEX BLUE, verwijzen we u naar de blog van één van onze storage professionals over deze oplossing.