The Storage Professionals
Taal:
Nederlands
Nederlands Deutsch

Enterprise Monitoring & Maintenance as a Service

Heeft u een on-premise storage omgeving die door uw eigen IT-afdeling wordt beheerd? Ook dan is het belangrijk om een partner te hebben die u ondersteuning kan bieden. Er zijn namelijk allerlei situaties denkbaar waardoor uw eigen experts het beheer tijdelijk niet kunnen uitvoeren. Drukte is daar een voorbeeld van, maar uw professionals hebben natuurlijk ook wel eens een dag rust nodig.

Uw storage omgeving 24/7 gecontroleerd

The Storage Professionals heeft hier de dienst E-MMaaS voor opgezet. Met deze Enterprise Monitoring en Maintenance as a Service wordt uw omgeving 24/7 gecontroleerd op storingen. Is er sprake van een storing, dan nemen wij meteen contact met u op om samen tot een oplossing voor het probleem te komen. Is uw organisatie om wat voor een reden dan ook niet bereikbaar, dan lossen wij het probleem uiteraard zelfstandig op. Met de E-MMaaS dienst bent u er ook van verzekerd dat uw storage omgeving altijd binnen no time op de laatste level van de firm- en software zit. De beschikbaarheid en continuïteit van uw omgeving worden zo verhoogd en het risico op storingen verlaagd.

Contact The Storage Professionals

Bent u geïnteresseerd in onze E-MMaaS dienst? Neem dan contact op met The Storage Professionals. We informeren u graag over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek.