The Storage Professionals
Taal:
Nederlands
Nederlands Deutsch

Enterprise Disaster Recovery as a Service

Kunt u zich uw organisatie nog voorstellen zonder IT? Wij weten zeker dat u deze vraag met ‘nee’ beantwoordt. Toch gebeurt het wel eens, of misschien zelfs regelmatig, dat u problemen heeft met de beschikbaarheid van uw systemen. Helaas horen deze calamiteiten er bij en krijgt iedereen hier wel eens mee te maken. Natuurlijk heeft u op dat moment maar één prioriteit en dat is dat uw systeem en data meteen én goed hersteld worden.

E-DRaaS ‘menukaart’ voor uw specifieke wensen

The Storage Professionals heeft hier de dienst Disaster Recovery as a Service (DRaaS) voor ontwikkeld. U geeft bij ons aan wat uw behoefte is op dit vlak en wij regelen meteen de gewenste beschikbaarheid vanuit onze geavanceerde datacenters. Om deze service volledig op uw wensen af te kunnen stellen, werken wij met een E-DRaaS ‘menukaart’. U heeft zo een duidelijk overzicht van de mogelijkheden en welke kosten deze met zich meebrengen. Natuurlijk adviseren wij u op dit gebied en kunt u er zeker van zijn dat u nooit te veel betaalt.

Diensten die naadloos aansluiten op uw huidige situatie

Als u besluit om gebruik te maken van DRaaS, dan wordt onze samenwerking vastgelegd in een contract. Zo weet u precies wat u van ons mag verwachten. The Storage Professionals voert twee keer per jaar een test voor u uit zodat onze dienstverlening naadloos aansluit op uw huidige situatie. Natuurlijk denken wij daarbij op alle mogelijke manieren met u mee.

Contact The Storage Professionals

Wilt u gebruik maken van E-DRaaS of wilt u meer informatie? Wij gaan graag een vrijblijvend gesprek met u aan. Neem meteen contact op met The Storage Professionals.