The Storage Professionals
Taal:
Nederlands
Nederlands Deutsch

Enterprise Backup as a Service

Uw data is cruciaal voor uw organisatie. Daarom maakt u netjes back-ups van de gegevens. Maar gaat dit wel altijd goed? Hoe weet u zeker dat u al uw gegevens terug kunt halen in het geval van een storing? Verloopt het back-up proces wel zoals dit hoort? The Storage Professionals biedt u graag zekerheid op dit gebied. Dit doen wij met onze E-BaaS oplossing: Enterprise Backup as a Service.

Met E-BaaS kan data altijd terug gehaald worden

Als u besluit om gebruik te maken van onze E-BaaS dienst garanderen wij u dat wij uw data altijd terug kunnen halen. Ook als uw een ondenkbare hoeveelheid gegevens verliest en er sprake is van een lange downtime. The Storage Professionals werkt namelijk met top datacenters en de allerbeste beveiliging. Uw data is bij ons in goede handen en door met ons samen te werken, hoeft u zich hier nooit meer zorgen over te maken.

Contact The Storage Professionals

We hopen van harte dat wij uw interesse in onze E-BaaS oplossing hebben gewekt. Natuurlijk kunt u een afspraak met ons maken voor een vrijblijvend gesprek waarin u duidelijk wordt geïnformeerd over de mogelijkheden. Neem meteen contact op met The Storage Professionals.