The Storage Professionals
Taal:
Nederlands
Nederlands Deutsch

Consultancy

Healthchecking

In uw IT-landschap is uw data en storage omgeving een belangrijke schakel. Uw team beschikt ongetwijfeld over de kennis en kunde om deze omgeving goed te beheren. Ook problemen kunnen vaak in eigen beheer worden opgelost. Maar hoe weet u nou zeker dat dit altijd goed gaat? Haalt u het maximale uit uw omgeving? Kunnen problemen niet sneller opgelost worden? Zijn er zaken die uit de macht der gewoonte over het hoofd gezien worden?

Health Check van The Storage Professionals

Met de Health Check van The Storage Professionals krijgt u antwoord op deze vragen. Onze ervaren professionals komen bij u langs om dit proces uit te voeren. Aan de hand daarvan wordt een rapport opgesteld. Hierin staan eventuele fouten, maar ook aanbevelingen. Zo weet u niet alleen wat er niet goed gaat, maar ook hoe deze zaken verbeterd kunnen worden. Uiteraard kan The Storage Professionals u ook daarbij ondersteunen.

Optimization & Efficiency
Heeft u uw storage omgeving uitbesteed? Twijfelt u over de kosten die daarvoor in rekening worden gebracht? Heeft u het vermoeden dat u te veel betaalt voor hetgeen dat geleverd wordt? The Storage Professionals zoekt dit graag voor u uit door middel van een Optimization & Efficiency analyse.

Bespaar twintig procent op uw storage contracten
Kiest u voor de dienst Optimization & Efficiency, dan maken onze professionals een analyse van uw omgeving. Daarin worden uiteraard de storage features van derde partijen meegenomen. Dankzij de analyse weet u precies of u niet te veel betaalt voor uw contracten. U krijgt ook een overzicht van hoe vaak u dezelfde data opslaat en of dit nodig is. Uit de praktijk blijkt dat een Optimization & Efficiency analyse vaak een besparing van maar liefst twintig procent op uw storage contracten oplevert.

Strategic advice
Omdat storage een belangrijke rol in het succes van uw organisatie speelt, wilt u dat alles op het gebied van storage goed geregeld is. Natuurlijk doen u en uw team daar alles aan, maar vaak is het van groot belang om daar een extra partij bij te betrekken die u kan adviseren. The Storage Professionals wil die partij graag zijn en daarom bieden wij u Strategic advice.

Dankzij het Strategic advice van The Storage Professionals krijgt u handvaten voor uw organisatie. Wij bekijken uw doelen, hoe het in de praktijk gaat, wat er verbeterd kan worden, hoe dat verbeterd moet worden, hoe die verbeteringen het beste geïmplementeerd kunnen worden… Het advies dat wij geven is duidelijk en gebaseerd op onze jarenlange ervaring in het vak. Natuurlijk houden wij daarbij altijd rekening met de ontwikkelingen die gaande zijn in onze branche.

Contact The Storage Professionals
Wilt u graag weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Wij informeren u graag over onze werkwijze. Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.  

Wilt u meer informatie?